Battlefield 3-update op 4 juni, FAMAS-bug aangepakt | Gamer.nl

Battlefield 3-update op 4 juni, FAMAS-bug aangepakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Omdat de FAMAS-bug vandaag al wordt aangepakt, was de multiplayermodus vanochtend even niet te spelen. De bug werd eerder deze week op de officiële Facebook-pagina van Battlefield 3 gemeld. Het zorgt ervoor dat spelers het risico lopen dat hun ervaringspunten en statistieken niet worden geregistreerd, als er iemand in een multiplayerse ie het FAMAS-wapen gebruikt.

De update van 4 juni voegt onder meer een video-optie voor kleurenblinden toe aan de consoleversies; de PC-versie had deze optie al. Beheerders van dedicated servers krijgen daarnaast de mogelijkheid om hun servers herkenbaar te maken met een §-symbool. Het surpre ion-effect dat in een eerdere update omhoog was geschroefd, is weer teruggedraaid na klachten van spelers. De patch voert tot slot nog allerlei aanpa ingen door voor de wapens en voertuigen in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou