Battlefield 3: 'Meer dan 64 spelers online is nutteloos" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het besluit om het aantal spelers in de game te beperken is volgens Soderlund gemaakt omdat meer spelers niet per se een leukere game oplevert. "Veel mensen vragen ons naar 64 versus 128 versus 256 spelers. Technisch gezien kunnen we tot 256 gaan, we hebben het geprobeerd. We hebben speelse ies gedaan met 128 man. Je moet een spel maken dat leuk is om te spelen en wij denken dat je het meeste plezier hebt met 32 tot 40 spelers. Mi chien hebben we ons werk niet goed genoeg gedaan, maar wij denken dat er geen reden is om voorbij 64 spelers te gaan."

Hoewel de PC-versie van de game een maximale capaciteit van 64 spelers per potje heeft, geldt dit niet voor de spelcomputerversies. Op de Xbox 360 en PlayStation 3 kunnen naar verluidt maximaal 24 spelers het tegelijk tegen elkaar opnemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou