Battlefield 3 krijgt waarschijnlijk vijfde uitbreiding | Gamer.nl

Battlefield 3 krijgt waarschijnlijk vijfde uitbreiding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Website Mp1st zegt de informatie van een bron te hebben vernomen die al eerder details van Battelfield 3 Premium heeft gegeven. Battlefield Premium zou alle toekomstige downloadbare content voor Battlefield 3 bundelen, tegen een gereduceerde prijs. Kopers van de bundel zouden bovendien eerder toegang tot de content krijgen.

Back to Karkand is tot nu toe de enige DLC die uitgekomen is voor Battlefield 3; in juni verschijnt Close Quarters en in de tweede helft van 2012 zouden nog de uitbreidingen Armored Kill en End Game worden uitgebracht. De bron van website Mp1st stelt echter dat End Game naar 2013 wordt overgeheveld en dat het nog onaangekondigde Aftermath in plaats daarvan eind dit jaar verschijnt.

Battlefield Premium zou spelers in totaal toegang geven tot 20 nieuwe maps, 20 nieuwe wapens, meer dan 10 nieuwe voertuigen, 4 nieuwe modi, meer dan 30 nieuwe a ignments, meer dan 20 nieuwe dog tags en extra camouflage en skins. Verwacht wordt dat uitgever EA tijdens zijn E3-persconferentie op 4 juni meer details onthult over Battlefield Premium. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou