'Battlefield 3-campagne twaalf uur lang' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens het interview wordt Troed on de vraag gesteld waarom de keuze is gevallen om een lange, twaalf uur durende singleplayercampagne te implementeren. Volgens Troed on draait de game nog steeds om de multiplayer, maar de singleplayermodus is belangrijk om ook nieuwe spelers bekend te maken met Battlefield.

"Veel mensen willen niet meteen in de multiplayer springen. Zij willen de game eerst een beetje aanvoelen en dan willen ze pas online. De harde kern maakt het niet uit en springen gelijk in de onlinemodus. Mi chien zelfs zonder de campagne ook maar te hebben aangeraakt", vertelt Troed on. "We willen echter meer mensen online hebben, meer spelers introduceren. Dat is een van de hoofdredenen waarom we dit andere aspect van het spel hebben."

Battlefield 3

Battlefield 3 bevat gevechten in onder meer Parijs, Teheran en New York City. Het zwaartepunt van de game ligt bij de multiplayermodus, die op PC met 64 man speelbaar is terwijl de spelcomputers naar verwachting 24 man ondersteunen. De game komt uit in de herfst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou