'Battlefield 2042 week te veel af van wat Battlefield is'

'Battlefield 2042 week te veel af van wat Battlefield is'

Volgens Vince Zampella, die tegenwoordig de Battlefield-franchise overziet, week Battlefiekd 2042 te veel af van de kern van de franchise.

Dat meldt hij in een gesprek met Barrons (via VGC). Zampella, de baas van Respawn Entertainment en de persoon die op dit moment de Battlefield-franchise overziet, meldt het volgende: "Ik denk dat ze een beetje te ver afweken van wat Battlefield precies inhoudt."

Hij vervolgt: "(Dice) probeerde een aantal dingen die misschien ambitieus waren: meer spelersaantallen bijvoorbeeld. Ik denk niet dat ze genoeg tijd hebben besteed aan het achterhalen wat het precies leuk maakt." Over de Breakthrough-modus: "Het was geen slecht idee. Maar de manier waarop het werd gedaan zorgde er voor dat het niet op de best mogelijke manier uit de verf kwam."

Battlefield 2042 werd sinds release vorig jaar wisselvallig ontvangen door critici en gamers, met tegenvallende spelersaantallen tot gevolg. EA heeft al laten weten dat het de franchise op de schop gaat nemen en dat het daarvoor meerdere studio's aan de reeks laat werken. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Captain Hindsight onthult zn identiteit.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Eens, Ik ben geen die-hard BF speler en ken ik de playerbase ervan ook niet maar ik vond BF 2042 een toffe game afgezien van gamebreaking bugs en balans die miste. Het probleem is echter dat ze bij veel mensen hun kans al verloren hebben. Hopelijk leren ze ervan bij hun volgende game en komen ze er ook achter dat hun conclusie onjuist is. Menselijke redenatie is af en toe echt bizar.

0
test

@Messtranor ieder z'n mening, maar ik als BF fan van het eerste uur vind dit echt de eerste BF die in zoverre afwijkt van z'n core dat ik er geen plezier aan beleef. Buggy releases hebben we wel vaker meegemaakt bij BF, maar nog nooit hebben we een BF gehad die zover afweek van wat BF BF maakt. Ik ben trouw gebleven aan de franchise, zelfs na de slechte release van BF3 en nog veel slechtere release van BF4. BF V was ook zeker geen pretje met het handjevol aanwezige content bij release, maar voelde nog steeds BF. Dat doet 2042 niet meer voor mij en daarom speel ik het niet meer.

0

Aanbevolen voor jou