Battlefield 2042 op PS5, Series X en pc heeft nu modi voor 64 spelers

Battlefield 2042 op PS5, Series X en pc heeft nu modi voor 64 spelers

Potjes in Battlefield 2042 kunnen nu ook op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc met 64 deelnemers gespeeld worden.

Via het All-Out Warfare-menu kunnen spelers op die platforms kiezen voor kleinschaligere Conquest- en Breakthrough-wedstrijden. Het was al bekend dat Dice deze optie toe zou voegen. 

Voorheen was het alleen mogelijk om op PS4 en Xbox One met 64 deelnemers te spelen, aangezien de gebruikelijke 128 deelnemers niet mogelijk zijn op die platforms. Sommige gamers waarderen de kleinschaligere potjes echter.

Overigens zijn de potjes van 64 spelers op PS5, Xbox Series en pc maar tijdelijk beschikbaar - na de feestdagen wordt de optie waarschijnlijk weer verwijderd. De Rush-speellijst blijkt ook tijdens de feestdagen beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is een mode die in mijn mening wel mag blijven. 64 spelers en kleinere maps speelt een stuk lekkerder.

0

@MelvinChowder Helemaal mee eens. Ik vond het spel toch al wel lekker spelen (beter dan het internet doet vermoeden). Maar de 64 spelers modi geven echt weer het battlefield chaos gevoel terug. Deze permanent en rush permanent.

0
test

@MelvinChowder Ik heb een potje Conquest op Hourglass gedaan met 64 man, maar ik zie er het nut niet zo van in.. De map door de helft, spelers gehalveerd, maar het speelt min of meer hetzelfde. Voordeel is misschien dat je met minder voertuigen als infanterie iets meer de ruimte hebt, maar je bent wel weer steeds dezelfde vlaggen aan het pakken wat dan weer eenzijdiger aanvoelt. Kwa K/D pakte het ook ongeveer hetzelfde uit. Ik speel geen Breakthrough of Rush, dus daar zal de flow misschien wel anders zijn. Mij bevalt 128 man met Conquest wel, meer keuze voor de aanval!

0

@clandestine666 Bij Breakthrough (Rush heeft standaard minder spelers) is juist je laatste zin typerend voor de 64-variant. Betere flow, minder chokepoints, met als resultaat: strategischer een objective benaderen, levend blijven is een eigen keuze in plaats van resultaat van algemene chaos, kortom - meer plezier.

0
test

@clandestine666 ik vind het toch wel heerlijk. Minder chaos, minder het gevoel dat je constant maar in je poepert gepakt wordt, kortere afstanden tussen de vlaggen en overall een veel meer BF gevoel.

0
test

Vind Vind 64 man ook niks. Beetje saai eigenlijk. Rush is wel beter met minder man.

0

Aanbevolen voor jou