Battlefield 2042 komt naar Xbox Game Pass Ultimate

Battlefield 2042 komt naar Xbox Game Pass Ultimate

Battlefield komt bij de start van seizoen beschikbaar via Xbox Game Pass Ultimate.

Dat maakt EA bekend in een blogpost. De game komt naar EA acces en dat is onderdeel van Game Pass Ultimate. Daarnaast worden er in het derde seizoen een nieuwe Specialist, een nieuwe map en aanpassingen voor Manifest en Breakaway toegevoegd. Ook keren de ouderwetse klassen terug. Er is nog geen releasedatum van het seizoen onthuld. 

In december is Battlefield 2042 ook gratis te spelen in bepaalde periodes. Op Xbox-consoles is dat van 1 tot en met 4 december, op pc van 1 december tot en met 5 december en op PlayStation van 16 tot en met 23 december. 

EA kondigt verder aan dat Dice al is begonnen aan de content die in seizoen 4 moet worden toegevoegd. Het verzekert spelers dat hun werk aan het spel nog niet voorbij is. De volledige lijst met updates is hier te vinden. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk! Maar dan ook toch PlayStation?

0
test

@MissMeNL Betwijfel ik hoor. Die hebben toch geen deal met EA Acces? Bij gamepass ultimate zit die dienst inbegrepen. Ofwel; je speelt meeste EA spellen binnen een jaar gratis via pass.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@kleinekoosjer ps heeft ook ea play. Vandaar mijn reactie. Ik heb beide consoles maar ik had toevallig deze maand ea play op de ps5 afgesloten voor it takes two.

0
test

@MissMeNL ea acces dus denk ook op ps versie daarvan

0
test

Dit is de juiste keuze nu nog op ps plus en wellicht kunnen ze de game nog redden maar met 1 map per season is die kans klein.

0

Aanbevolen voor jou