'Battlefield 2042 bevat modus met klassieke Battlefield-maps'

'Battlefield 2042 bevat modus met klassieke Battlefield-maps'

In Battlefield 2042 zou een modus zitten waarin spelers op maps uit eerdere Battlefield-games kunnen spelen.

Dat meldt Tom Henderson, een insider die het wel vaker bij het rechte eind heeft wat betreft aankomend gamenieuws - ook op het gebied van Battlefield. De modus zou Battlefield Hub heten en spelers oude maps uit de Battlefield-franchise laten bezoeken. De maps zouden wel van een remaster voorzien zijn - ze draaien op de engine waar Battlefield 2042 zelf op loopt.

Electronic Arts en Dice hebben eerder al laten weten dat Battlefield 2042 uit drie verschillende hoofdmodi bestaat. Eén van die modi is nog in mysterie gehuld. Het enige wat daarover bekend is, is dat het een "liefdesbrief aan fanatieke Battlefield-fans" moet zijn. "Ontdek onverwachte gevechten en maak deel uit van het grote Battlefield-universum met deze modus."

Battlefield 2042 werd eerder dit jaar onthuld. Verwacht wordt dat de game op 22 juli tijdens EA Play Live verder uit de doeken wordt gedaan.

Battlefield 2042 richt zich op een grootschalige oorlog waarin de Verenigde Staten en Rusland een belangrijke rol spelen. De wereld is daarbij onherroepelijk aan het veranderen en dat levert bizarre klimaten op. Spelers besturen een elite groepering die ingehuurd wordt door deze landen. Men kan zogenaamde 'Specialists' besturen. Deze klassen hebben hun eigen specialiteiten en hun loadout is volledig aan te passen. Er zijn in totaal tien verschillende Specialists. De game is volledig gericht op multiplayer.

Battlefield 2042 komt op 22 oktober uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik moet meteen denken aan de Battlefield 2 map strike at Karkand, die zal wel echt vet zijn in een nieuw jasje. Of een map zoals Operation Flaming Dart van Battlefield Vietnam zal ook erg interessant zijn!

0
test

Ow dit zou echt een liefdesbrief zijn, ben heel benieuwd en nu hoop ik er eigenlijk op haha. Ik denk aan arica harbor of flood zone zou ik ook wel nice vinden enfin we kunnen hopen op een mooie battlefield inmiddels. Was eerst wat minder enthousiast door live service en geen campaign maar heb er zin in gekregen, gisteren voor de grap maar weer is bf4 opgestart en wat vind ik dat toch heerlijk t.o.v 1 & 5.

0

Aanbevolen voor jou