Nog een maand en dan is het zover, dan zal het langverwachte Battlefield 2 van Electronic Arts in de winkels te vinden zijn. Na de Tweede Wereldoorlog en de oorlog in Vietnam, staat in Battlefield 2 moderne oorlogsvoering centraal. Nieuwe spel-elementen zijn er in de vorm van vernietigbare gebouwen en een commandermode, waarin een speler de strategie voor zijn teamgenoten kan bepalen. Multiplayer speelt namelijk nog steeds een grote rol: 64 spelers kunnen tegelijk met elkaar de strijd aan gaan.

Wil je eerder dan de rest van de mensheid Battlefield 2 aan de tand voelen, dan is er goed nieuws. Electronic Arts organiseert namelijk een Battlefield 2 launchparty op een strikt geheime locatie, ergens in Midden Nederland. De lancering zal in militaire stijl plaatsvinden en experts zullen je van de nodige tips voorzien.

De launchparty vindt plaats op zondag 12 juni en is alleen toegankelijk voor personen ouder dan 16 jaar. Je kunt je op de website LaunchParty.nl inschrijven voor het evenement. Uit de ingeschreven personen zal EA de gelukkige gamers selecteren die langs mogen komen. See you on the Battlefield!