Vrijdag 1 juli begint het feestje van Gamer.nl, Gamer.nl Connect. Naast alle maffe compo's en previews van nieuwe games, krijgen bezoekers de gelegenheid om als eerste de langverwachte game Battlefield 2 in teamverband te spelen!

Om de release van deze game te vieren hebben we besloten om enkele supersnelle servers op te zetten voor grote veldslagen met maar liefst 64 spelers! Je leest het goed; geen lag of moeite om de nodige mensen bij elkaar te vinden.

Voor mensen die de game nog niet gepreordered hebben, hebben we nog eens een bijzonder voordelig aanbod voor je kunnen maken. Als speciaal Connect arrangement hebben we namelijk een fikse korting op de game weten te regelen. Dit betekent dat je drie dagen toegang tot Connect (reguliere entree €27,50) + een exemplaar van Battlefield 2 (retailprijs: €59,99) krijgt voor het bijzonder lage bedrag van €69,- !

Wil jij deze nieuwe shooter van EA hebben en een goedkoop weekendje weg? Schrijf je dan hier in!Na 5 jaar honderdduizenden gamers te hebben bediend met het laatste gamenieuws, besprekingen en een van de grootste Nederlandstalige fora, vonden we het tijd voor een feestje. Gamer.nl Connect is een feit en zal worden gehouden van 1 juli t/m 3 juli in een van de meest sfeervolle locaties van Midden-Nederland; evenementencomplex Het Dak in Leerdam.

De opzet achter Gamer.nl Connect is duidelijk; het opzetten van een gameparty die verder gaat dan de zoveelste LAN. Verwacht daarom maffe compo's, previews van nog te verschijnen games en een hoop meer.

Schrijf je dus snel in voor een van de gezelligste LANs van deze zomer!