Battlefield 1943 voor PC geannuleerd | Gamer.nl

Battlefield 1943 voor PC geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We weten dat sommigen van jullie geduldig hebben zitten wachten op Battlefield 1943 en Battlefield: Bad Company 2 Onslaught voor PC. Het spijt mij dan ook om te moeten zeggen dat de twee titels nu officieel zijn geannuleerd", aldus Troed on. "In plaats daarvan zetten wij ons getalenteerde team in om spelers de best mogelijke spelervaring te bieden in onze aankomende titel Battlefield 3."

Battlefield 1943 werd begin 2009 aangekondigd voor Playstation 3, Xbox 360 en de PC. In juli van datzelfde jaar kwam de game uit voor de spelcomputers, de PC-versie zou later komen. Die game werd vervolgens meerdere malen uitgesteld en uiteindelijk dus geannuleerd.

Onslaught

De Onslaught-modus voor PC werd aanvankelijk op 14 juli aangekondigd, maar DICE maakte al snel daarna bekend dat de komst van deze modus naar PC onzeker was. De Xbox 360- en PS3-versies van de downloadbare content zijn sinds juni vorig jaar beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou