Voor de fans van Codename Eagle en het nog te verschijnen spel Battlefield 1942 waren de afgelopen dagen niet te snijden. EA zou namelijk na velen gemiste deadlines maandag 6 mei de officieële website lanceren. Dit werd echter weer niet gehaald en de deadline werd verschoven naar 7 mei. En raad eens, deze werd ook niet gehaald. Vandaag is daar echter verandering in gekomen, de website is eindelijk live.

Bestorm een strand terwijl je teammates je rugdekking geven met destroyers of airpower.

Hoewel je jezelf nu zal afvragen waarom de fans vol spanning op de website zaten te wachten is dit makelijk te verklaren. Er gingen namelijk geruchten rond dat EA samen met het live gooien van de website de demo zou releasen. De demo is tenslotte 2 weken geleden al afgeleverd bij EA. De demo is helaas nog niet aanwezig maar verwacht deze binnen 3 weken. Bezoek ondertussen de half werkende website en kom meer te weten over één van de leukste en coolste spellen van dit jaar, althans naar mijn mening dan .

Battlefield 1942 website En dan in ander Battlefield 1942 nieuws: Gamespot heeft een nieuw filmpje online gezet. Surf hierheen om het filmpje te bekijken.