Battlefield 1 wordt 'grootste en meest innovatieve Battlefield ooit' | Gamer.nl

Battlefield 1 wordt 'grootste en meest innovatieve Battlefield ooit' | Gamer.nl

Electronic Arts verwacht dat de aankomende game Battlefield 1 de "grootste en meest innovatieve Battlefield-game ooit" wordt. Dat meldt CEO Andrew Wilson tijdens een gesprek met investeerders.

"Battlefield 1 maakte zijn debuut in een livestream afgelopen vrijdag die door meer dan twee miljoen mensen werd bekeken", zo blikt Wilson terug. "Fans kregen een eerste blik op de intense, ruwe gevechten en epische schaal van deze innovatieve nieuwe DICE-game, en de reacties kwamen snel en waren uitzonderlijk. De trailer is meer dan 21 miljoen keer bekeken in de eerste vier dagen, een nieuw record voor EA, en het is inmiddels onze meest gelikede trailer."


Wilson vervolgt met de plannen voor de game: "Met Battlefield 1 willen we de grootste en meest innovatieve Battlefield-game ooit afleveren, met een diep verhaal en ongekende variëteit in gameplay, draaiende op onze Frostbite-engine."

EA's community manager Dan Mitre laat weten dat er meer details op E3 in juni worden gedeeld rondom Battlefield 1. "Iedereen bij DICE en EA is weggeblazen door de geweldige reacties van gamers."

Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Mensen met EA Acce of Origin Acce kunnen vanaf 18 oktober aan de slag. Daarnaast komt er voor die tijd een bèta beschikbaar.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou