Nieuws

Winter update voor Battlefield 1 verhoogt level cap en meer

Update vanaf vandaag beschikbaar

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Battlfield-ontwikkelaar Dice heeft meer details verschaft over de inhoud van de Winter update van Battlefield 1, die vanaf vandaag beschikbaar is.

De update lost vooral problemen op met het voortgangssysteem en kleinere bugs in Battlefield 1. In een livestream had Dice aangegeven om in eerste instantie een kleinere update uit te brengen, maar vanwege de feedback van fans heeft de ontwikkelaar besloten om ook nieuwe toevoegingen te introduceren.

Een van deze toevoegingen is de verhoogde class rank. Deze is verhoogd naar 50. Als spelers bepaalde mijlpalen bereiken in de game, zoals een hogere rank, worden nieuwe dog tags vrijgespeeld. Ook zijn er meer mogelijkheden om kill cards aan te passen.

'Ribbons' keren terug in de Winter update. Spelers worden beloond met een ribbon en bonus experience als zij bepaalde 'tasks' weten te klaren. In de update zullen twintig ribbons beschikbaar zijn en in toekomstige updates zullen er meer volgen.

Spelers die een server hebben gehuurd krijgen een nieuwe kick en ban optie en een optie om het voor spelers mogelijk te maken om op maps te stemmen. Verschillende wapens, voertuigen en de UI zijn ook aangepast in de update.

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Gamespot

Dit artikel delen:

Lees meer

Miyamoto ziet nog problemen met virtual reality Gelekt Switch-document noemt online data-opslag en specs
6

Reacties op: Winter update voor Battlefield 1 verhoogt level cap en meer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • garciagarcia

  • 14 februari 2017 10:24
  Opzich eem toffe game, alleen te weinig content.

  In het begin speelde zowat heel mijn vriendenlijst deze game, maar als ik vandaag de dag kijk zie ik echt niemand deze game nog spelen.

  Ik ben afgehaakt om het volgende:
  - ik mis gewoon scopes op mijn wapens
  - te weinig maps
  - paarden die niet dood gaan na een raak schot van een tank
  - als je als team dik aan het winnen bent, krijgt de andere partij hulp doormiddel van een supersterke trein, boot of zeppelin
  - Zeppelin zal normaal gesproken na een paar rake schoten al neerstorten, maar in BF1 is dat ding onrealistisch sterk gemaakt.
  - Samen met je vrienden een match joinen is echt een drama

  Daarom speel ik weer BF4. Lekker hedendaagse oorlogsvoering met lekker veel content!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • jewoenboy

  • 14 februari 2017 11:09
  @garciagarcia

  Ben het groten deels met je eens. Dat er geen tot weinig scopes op veel wapens zijn is ok. Maar sowieso is de customization wel erg klein. En het irriteert mij hoe snel die tanks zijn en hoe die zeppelin zo sterk is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • rohirrimdwarf

  • 14 februari 2017 13:40
  jammer dat je niet in elke map kunt kiezen wat de volgende map zal zijn. Handig voor domination wat ik graag speel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • rreloaderr

  • 14 februari 2017 16:44
  Dan spelen jullie echt een ander spel dan mij. Dat de tegenpartij zon megawapen krijgt wil zeggen dat jouw team met 200 punten voorstaat en het andere team dus een hulpmiddel erbij krijgt. Met een squad van 5 man gericht op dat superwapen heb je die binnen 5 minuten uitgeschakeld. Dus zo irritant is dat nu ook alweer niet. Het zorgt soms wel voor een leuke twist waardoor de tegenpartij nog een kansje krijgt. Leuke toevoeging juist!

  Het gedeelte over de paarden ben ik wel met je eens. Die zijn onrealistisch sterk. Van mij mogen die er helemaal uit of vervangen worden door motoren.

  En dan de scopes. Je realiseert je dat je een WO1 spel speelt? En dat ze toen geen scala aan scopes hadden? Snap best dat je het wat minder vind wegknallen, maar ziet het anders niet wat raar uit als iedereen in een WO1 spel allemaal futurischtische shit had. Afijn, ik kan het wel waarderen dat dice met dit deel uit zijn comfort zone is gegaan en gewoon echt een dijk van een game heeft neergezet.

  De content was trouwens in het begin van Bf2/3/4 niet anders, dit wordt altijd zoals gewoonlijk gevuld met mappacks waarvan er op 1 Maart eentje verschijnt. Persoonlijk vind ik dit deel de beste BF na Bad company2.

  Maar hey, kan best begrijpen dat het hele WO1 niet je ding is en je gewoon lekker met je al je futurischtische wapens wil knallen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • garciagarcia

  • 15 februari 2017 15:15
  @rreloaderr
  Leuk dat je reageert, maar je moet wel lezen. Ik snap dat de game zich afspeelt in WW1 en dat scopes zoals ze vandaag de dag beschikbaar zijn niet bestonden. Dat is één van de redenen dat ik BF1 minder vind dat BF4. En ja, BF4 is nu al een flinke tijd uit, maar dat zorgt er wel voor dat er veel content is en de gamer zo dus wat te kiezen heeft qua maps.

  Verder knal ik niet met futuristische wapens, want in BF4 en Siege speel je met wapens die je vandaag de dag echt kan gebruiken. Dus de term hedendaagse wapens is beter op zijn plek. Van al die futuristische meuk zoals een COD moet ik echt helemaal niks hebben, heeft niks met een (tactische) shooter te maken, maar is meer een ren en vlieg game…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TPA80

  • 14 februari 2017 22:25
  Net update gedaan, spel start niet meer op :( (Xbox one)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.