Battlefield 1 wapenklassen, concept art en E3-teaser getoond | Gamer.nl

Battlefield 1 wapenklassen, concept art en E3-teaser getoond | Gamer.nl

EA DICE heeft informatie vrijgegeven over de verschillende bruikbare wapenklassen in Battlefield 1. Daarnaast is er veel concept art van de game opgedoken en wordt er alvast een voorproefje gegeven van de E3-trailer.

In Battlefield 1 kunnen spelers kiezen uit zes wapencategorieën voor hun primair wapen. Deze zijn: shotguns, SMG's, LMG's, semi auto's, side arms en sniper rifles. Elk wapentype biedt meerdere gevarieerde wapens, waarvan sommigen als eerste in dit tijdperk gebruikt werden.

Wapens kunnen nog wel aangepast worden, maar in plaats van honderden acce oires toe te voegen, maakt Battlefield 1 gebruik van vooraf ingestelde loadouts. Elk wapen heeft maximaal drie Pre-Sets, waardoor bijvoorbeeld stabiliteit opgeofferd kan worden voor precisie.

Battlefield 1 legt ook meer focus op nabijheidsgevechten en voegt daarom verscheidene soorten contactwapens toe. Een aantal wapens kunnen ook als gereedschap gebruikt worden, bijvoorbeeld om prikkeldraad door te snijden. De bajonet is in Battlefield 1 ook van de partij.

Naast bovenstaande informatie zijn er ook nieuwe beelden van de game vrijgegeven, bestaande uit een flink aantal conceptschetsen en een korte teaser van de volledige E3-trailer, die op 12 juni wordt onthuld.

Hieronder een kleine greep uit de lading concept art en de 15 seconden durende teaser. De rest van de schetsen kunnen hier worden bekeken.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober op pc, Xbox One en PlayStation 4. Mensen met EA of Origin Acce kunnen al op 18 oktober beginnen. EA is zelf niet op E3, maar houdt in plaats daarvan een evenement genaamd EA Play rond dezelfde tijd vlak naast E3.

Battlefield 1 concept
Battlefield 1 concept
Battlefield 1 concept
Battlefield 1 concept
Battlefield 1 concept
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou