They Shall Not Pass-dlc voor Battlefield twee weken lang gratis beschikbaar | Gamer.nl

They Shall Not Pass-dlc voor Battlefield twee weken lang gratis beschikbaar | Gamer.nl

De Battlefield 1-uitbreiding They Shall Not Pass is tijdelijk gratis voor alle spelers. De dlc kan gratis aangeschaft worden via href="https://www.origin.com/nld/en-us/store/battlefield/battlefield-1/expansion/battlefield-1-they-shall-not-pass" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Origin</a>, de <a href="https://store.playstation.com/nl-nl/product/EP0006-CUSA02387_00-XPACK01000000000?emcid=pa-st-111284" rel="noopener noreferrer" target="_blank">PlayStation Store</a> en de <a href="https://www.microsoft.com/nl-nl/store/p/battlefield-1-they-shall-not-pass/c2m3gd4wqj2z" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Microsoft Store</a>.

Deze aanbieding geldt voor alle eigenaars van Battlefield 1 en is niet gelimiteerd aan mensen met EA Acce of Origin-leden. De aanbieding is nog twee weken beschikbaar. Het dlc-pakket kost normaal 14,99 euro.

De uitbreiding is sinds 28 maart te spelen en voegt nieuwe wapens, maps, voertuigen en operaties toe. Ook wordt het Franse leger geïntroduceerd. Overigens is de titel 'They Shall Not Pa ', de strijdkreet van het Franse leger in de strijd om Verdun.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou