Battlefield 1-spelers betuigen respect voor WWI | Gamer.nl

Battlefield 1-spelers betuigen respect voor WWI | Gamer.nl

Meerdere spelers van Battlefield 1 hebben hun respect betuigt voor het 100-jarig jubileum voor het einde van de Eerste Wereldoorlog door tijdens het spelen hun wapens neer te leggen. Het fenomeen werd gedeeld op Reddithref="https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/9vzr17/this_is_the_100_year_anniversary_of_the_end_of/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> </a>en vond plaats om 11 uur op 11 november.

Het opvallende moment werd opgenomen en gedeeld door Reddit-gebruiker JeremyJenki. In de video is te zien dat (vrijwel) alle spelers stoppen met schieten en allemaal verzamelen op een strand. Echter waren er een paar spelers, zoals in het vliegtuig, die toch doorspeelden. Jan David He el van DICE deelde de video in kwestie op Twitter.

De video werd door de community goed ontvangen. 'Wow, dat is nou iets waarvan ik dacht dat dat nooit zou gebeuren in een online game', aldus gebruiker francois_heer34.

Battlefield 1 speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Deze oorlog eindigde op 11 november 1918. Afgelopen zondag was het daarmee 100 jaar geleden sinds het einde van deze oorlog.

Battlefield 1 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou