Battlefield 1-map Prise de Tahure nu speelbaar voor iedereen | Gamer.nl

Battlefield 1-map Prise de Tahure nu speelbaar voor iedereen | Gamer.nl

De Battlefield 1-map Prise de Tahure is vanaf vandaag speelbaar voor alle spelers.

DICE, de ontwikkelaar van Battlefield 1, begint het nieuwe jaar met een development-update over een nieuwe content die deze maand naar het spel moet komen. Om te beginnen is de Prise de Tahure-map beschikbaar voor alle Battlefield 1-spelers. Voorheen was deze map alleen speelbaar voor They Shall Not Pa - en Premium-bezitters. Prise de Tahure is een nachtmap die zich afspeelt na het Nivelle-offensief en kwam vorig jaar juli uit.

Verder biedt DICE spelers zonder Premium de kans om tot en met 22 januari verschillende content uit The Turning Tides-, In The Name of The Tsar -en They Shall Not Pa -uitbreidingen uit te proberen. Na de trial hebben spelers de keuze of ze de content aanschaffen of verder te gaan zonder dit te doen.

Voor Premium Pa -houders heeft DICE ook wat bijzonders in huis. Zij kunnen met Turning Tides gebruikmaken van de Zeebrugge -en Heligoland Bight-maps en de C-Cla Airship en British Empire Royal Marines. Verder komen later deze maand de twee laatste maps van de The Turning Tides uit.

Battlefield 1 kwam 21 oktober 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Destijds gaf onze redacteur Ron het spel een dikke 9.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou