Battlefield 1 krijgt seizoenspas voor multiplayercontent | Gamer.nl

Battlefield 1 krijgt seizoenspas voor multiplayercontent | Gamer.nl

Battlefield 1 krijgt, net als de vorige Battlefield-games, een seizoenspas voor multiplayercontent die na de release van de game verschijnt.

Electronic Arts en Dice hebben nog niets aangekondigd, maar op Origin is al een pagina met de 'Premium Pa ' te vinden. Deze seizoenspas gaat 50 euro kosten en geeft spelers toegang tot vier uitbreidingen. Ook krijgen mensen met de seizoenspas twee weken voor andere gamers toegang tot de uitbreidingen.


Over de uitbreidingen is nog niet alles bekend, behalve dat de eerste They Shall Not Pa heet en in maart 2017 uitkomt. Ook is duidelijk dat elke uitbreiding om een ander leger draait. Zo gaat They Shall Not Pa over het Franse leger. Ook het Ru ische leger gaat in een andere uitbreiding aan bod komen. Verder worden er nieuwe Operations en modi beloofd, naast nieuwe wapens en voertuigen. Elke uitbreiding krijgt daarnaast vier nieuwe multiplayermaps.

Battlepacks keren ook terug. Spelers met een Premium Pa ontvangen er in totaal veertien. In Battlepacks zitten wapenskins en mogelijk andere features. De eerste Battlepack komt in november uit.

Battlefield 1, dat zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, komt op 21 oktober uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou