Battleborn krijgt verhaalmodus en splitscreen | Gamer.nl

Battleborn krijgt verhaalmodus en splitscreen | Gamer.nl

First person shooter Battleborn heeft naast drie multiplayermodi een verhaalmodus. Ook ondersteunt de game splitscreen voor twee personen. Dat laat uitgever 2K weten in een persbericht.

De verhaalmodus draait om verschillende clans van zogeheten Battleborn. Deze clans vechten om de laatste grondstoffen van de planeet, aangezien alle sterren op één na zijn uitgegaan wat voor schaarste heeft gezorgd.

Deze verhaalmodus is alleen of met vijf spelers tegelijk te spelen, waarvan maximaal twee tegelijk splitscreen kunnen spelen. Spelers kunnen zelf kiezen welke mi ie ze spelen. Daarbij kunnen spelers kiezen uit 25 speelbare personages die allemaal hun eigen vaardigheden hebben en skills vrij kunnen spelen.

Drie multiplayermodi
Ook kondigt 2K drie multiplayermodi aan. Ten eerste is er Incursion, waar spelers de basis van de tegenspelers moeten veroveren en daarbij geholpen en gehinderd worden door 'minions' bestuurd door de kunstmatige intelligentie.  Verder is er Devastation, waar spelers controlepunten op de map moeten veroveren en behouden, en Meltdown, waar spelers kunstmatige intelligentie moeten beschermen op hun weg naar het midden van de map.

Battleborn is te spelen tijdens de E3 op 16 tot en met 18 juni. De shooter moet eind dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou