Nieuws

Battleborn krijgt verhaalmodus en splitscreen

2K Games onthult ook drie multiplayermodi

Geschreven door Gijs Scheltens op
First person shooter Battleborn heeft naast drie multiplayermodi een verhaalmodus. Ook ondersteunt de game splitscreen voor twee personen. Dat laat uitgever 2K weten in een persbericht.

De verhaalmodus draait om verschillende clans van zogeheten Battleborn. Deze clans vechten om de laatste grondstoffen van de planeet, aangezien alle sterren op één na zijn uitgegaan wat voor schaarste heeft gezorgd.

Deze verhaalmodus is alleen of met vijf spelers tegelijk te spelen, waarvan maximaal twee tegelijk splitscreen kunnen spelen. Spelers kunnen zelf kiezen welke missie ze spelen. Daarbij kunnen spelers kiezen uit 25 speelbare personages die allemaal hun eigen vaardigheden hebben en skills vrij kunnen spelen.

Drie multiplayermodi
Ook kondigt 2K drie multiplayermodi aan. Ten eerste is er Incursion, waar spelers de basis van de tegenspelers moeten veroveren en daarbij geholpen en gehinderd worden door 'minions' bestuurd door de kunstmatige intelligentie.  Verder is er Devastation, waar spelers controlepunten op de map moeten veroveren en behouden, en Meltdown, waar spelers kunstmatige intelligentie moeten beschermen op hun weg naar het midden van de map.

Battleborn is te spelen tijdens de E3 op 16 tot en met 18 juni. De shooter moet eind dit jaar verschijnen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Financiële analyse: Activision Blizzard, EA en Take-Two Quantum Break verschijnt mogelijk begin 2016
1

Reacties op: Battleborn krijgt verhaalmodus en splitscreen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Massiv

    • 4 juni 2015 19:33
    Haha vet ziet er lekker overdreven en oldschool uit. Wie weet wordt het nog wat?!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.