Battle Pass van Halo Infinite wordt later deze week gewijzigd

Battle Pass van Halo Infinite wordt later deze week gewijzigd

Er worden later deze week een aantal wijzigingen doorgevoerd in de Battle Pass van de Halo Infinite-multiplayer.

Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries aangekondigd. Sinds de plotselinge release van de multiplayerbèta eerder deze week zijn er onder spelers klachten over de Battle Pass, omdat het onder andere te lang zou duren om levels omhoog te gaan.

Het bedrijf gaat 'Play 1 Game'-uitdagingen toevoegen, waarmee spelers zelf kunnen bepalen wat voor wedstrijden ze spelen. Ook worden bepaalde wekelijkse uitdagingen waar klachten over waren weggehaald. "Dit moet er voor zorgen dat je sneller door wekelijkse uitdagingen gaat en dus sneller door de Battle Pass gaat."

De studio moet daarom wel de progressie van de wekelijkse uitdagingen resetten. Om dat goed te maken, krijgen alle spelers die tussen 23 en 30 november inloggen de Sigil Mark 7 Visor.

De boosters die mensen kunnen kopen, worden ook aangepast. Op dit moment versnellen deze boosters een halfuur lang het levellen, maar dit wordt veranderd naar een uur. Bovenstaande aanpassingen moeten ergens later deze week worden doorgevoerd.

De Halo Infinite-multiplayer ging eerder deze week plotseling live, maar geldt wel als bèta. Op 8 december komt de complete game, inclusief singleplayer, uit. De multiplayer blijft echter gratis om te spelen. Lees hier een uitgebreide impressie van de multiplayer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fijn dat ze veranderingen al door voeren want dat level up duuuuurt lang! Voor de rest top game mooie balans in wapens levels. Vermaak me goed en de rest is op te lossen via patch update! Ziet er goed uit voor Halo. Fijn ook mag gezegd worden want heb zelf mijn kritiek ook geuit naar M.S maar dit kan een mooie pareltje worden. Ook zeer benieuwd naar de singel player!

0
test

De B.P lijkt wel ontworpen door iemand die afgestudeerd is bij E.A op M.T.X..... geen progressie bij k.!l.l.s of potjes winnen maar wel x.p

0

Aanbevolen voor jou