Nieuws

Battle Pass in Multiversus kan mogelijk samen doorlopen worden

Daar is een dataminer achter gekomen

Geschreven door Michel Musters op
Het is bij het aankomende eerste seizoen van Multiversus straks wellicht mogelijk om een Battle Pass samen te doorlopen.

Daar is dataminer AisulMV achter gekomen. Hij plaatste een screenshot uit de game waarop staat dat men een 'Battle Pass partner' kan vinden. Hoewel nog niet precies duidelijk is wat dit inhoudt, maakt de beschrijving op de foto het een en ander duidelijk.

Zo moet door samen te werken het mogelijk zijn om "sneller door de Battle Pass te gaan", waarbij men beloningen verdeelt. "Beide spelers dragen bij aan dezelfde Battle Pass. De Battle Pass van de speler die het minste progressie boekt zal op het niveau van de anderen gebracht worden."

De beschrijving vervolgt: "Als een speler een Premium Battle Pass heeft, zullen beide spelers progressie delen. Quest-beloningen en XP worden alsnog aan beide spelers gegeven." Volgens de beschrijving kan de Battle Pass maar één keer per seizoen gelinkt worden met een andere speler.

Deze feature is vooralsnog niet officieel aangekondigd, dus het is niet zeker of en wanneer de optie om samen door een Battle Pass te spelen geïntroduceerd wordt in de game. Onlangs werd het eerste seizoen van MultiVersus voor onbepaalde tijd uitgesteld - het is niet bekend wanneer deze begint.

Dit artikel delen:

Lees meer

Marvel's Midnight Suns uitgesteld naar ergens dit fiscale jaar YouTube komt deze maand met 'interactieve gaming livestream'
0

Reacties op: Battle Pass in Multiversus kan mogelijk samen doorlopen worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.