Battle Pass in Multiversus kan mogelijk samen doorlopen worden

Battle Pass in Multiversus kan mogelijk samen doorlopen worden

Het is bij het aankomende eerste seizoen van Multiversus straks wellicht mogelijk om een Battle Pass samen te doorlopen.

Daar is dataminer AisulMV achter gekomen. Hij plaatste een screenshot uit de game waarop staat dat men een 'Battle Pass partner' kan vinden. Hoewel nog niet precies duidelijk is wat dit inhoudt, maakt de beschrijving op de foto het een en ander duidelijk.

Zo moet door samen te werken het mogelijk zijn om "sneller door de Battle Pass te gaan", waarbij men beloningen verdeelt. "Beide spelers dragen bij aan dezelfde Battle Pass. De Battle Pass van de speler die het minste progressie boekt zal op het niveau van de anderen gebracht worden."

De beschrijving vervolgt: "Als een speler een Premium Battle Pass heeft, zullen beide spelers progressie delen. Quest-beloningen en XP worden alsnog aan beide spelers gegeven." Volgens de beschrijving kan de Battle Pass maar één keer per seizoen gelinkt worden met een andere speler.

Deze feature is vooralsnog niet officieel aangekondigd, dus het is niet zeker of en wanneer de optie om samen door een Battle Pass te spelen geïntroduceerd wordt in de game. Onlangs werd het eerste seizoen van MultiVersus voor onbepaalde tijd uitgesteld - het is niet bekend wanneer deze begint.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou