Battle Pass gaat V-Bucks kosten in Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Battle Pass gaat V-Bucks kosten in Fortnite: Battle Royale | Gamer.nl

Seizoen drie voor Fortnite: Battle Royale komt eind deze maand uit komen en Epic Games heeft bekendgemaakt dat de Battle Pass geen echt geld gaat kosten, maar V-Bucks.

V-Bucks is de in-game valuta die gebruikt wordt in Fortnite. Deze munten kunnen gebruikt worden voor het aanschaffen van cosmetische items uit de Vindertech Store en nu ook voor Battle Pa es. Hiermee kunnen spelers toegang krijgen tot speciale in-games beloningen. Eerder konden deze alleen direct gekocht worden door echt geld te gebruiken, maar Epic ziet dus af van deze route.

Een van de manieren waarop spelers aan V-Bucks kunnen komen is door ze simpelweg te kopen via de store van hun platform, dit kan voor 10 euro (1000), 25 euro (2800), 60 euro (7500) en 100 euro (13500), maar de munten kunnen ook verdiend worden door het spel te spelen. Elke dag zijn er verschillende login-in uitdagingen waarmee spelers per keer zo’n 50 V-Bucks vrij kunnen spelen.

De Battle Pa voor seizoen 3 zal 950 V-Bucks gaan kosten.

Naast het nieuws over de Battle Pa heeft Epic laten weten dat er binnenkort nog meer verschillende soorten nieuwe skins voor de Battle Royale-modus worden toegevoegd. Vorige week kwam Epic nog met de speciale Valentijnsdag-skins Love Ranger en Cuddle Team Leader en nu is het gekomen met een aantal ideeën voor skins en gliders.

Voor de PlayStation 4-gebruikers die Fortnite: Battle Royale spelen is een speciale skin uitgekomen. Deze is gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden via de PlayStation Store onder het kopje add-ons bij Fortnite: Battle Royale.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou