Nieuws

Battle Pass gaat V-Bucks kosten in Fortnite: Battle Royale

En gratis skin voor PlayStation Plus-leden

Geschreven door Bob van der Laan op
Seizoen drie voor Fortnite: Battle Royale komt eind deze maand uit komen en Epic Games heeft bekendgemaakt dat de Battle Pass geen echt geld gaat kosten, maar V-Bucks.

V-Bucks is de in-game valuta die gebruikt wordt in Fortnite. Deze munten kunnen gebruikt worden voor het aanschaffen van cosmetische items uit de Vindertech Store en nu ook voor Battle Passes. Hiermee kunnen spelers toegang krijgen tot speciale in-games beloningen. Eerder konden deze alleen direct gekocht worden door echt geld te gebruiken, maar Epic ziet dus af van deze route.

Een van de manieren waarop spelers aan V-Bucks kunnen komen is door ze simpelweg te kopen via de store van hun platform, dit kan voor 10 euro (1000), 25 euro (2800), 60 euro (7500) en 100 euro (13500), maar de munten kunnen ook verdiend worden door het spel te spelen. Elke dag zijn er verschillende login-in uitdagingen waarmee spelers per keer zo’n 50 V-Bucks vrij kunnen spelen.

De Battle Pass voor seizoen 3 zal 950 V-Bucks gaan kosten.

Naast het nieuws over de Battle Pass heeft Epic laten weten dat er binnenkort nog meer verschillende soorten nieuwe skins voor de Battle Royale-modus worden toegevoegd. Vorige week kwam Epic nog met de speciale Valentijnsdag-skins Love Ranger en Cuddle Team Leader en nu is het gekomen met een aantal ideeën voor skins en gliders.

Voor de PlayStation 4-gebruikers die Fortnite: Battle Royale spelen is een speciale skin uitgekomen. Deze is gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden via de PlayStation Store onder het kopje add-ons bij Fortnite: Battle Royale.

Dit artikel delen:

Lees meer

Win een exclusieve Music Box van de Secret of Mana-remake Nintendo geeft meer inzicht in de games voor Labo
1

Reacties op: Battle Pass gaat V-Bucks kosten in Fortnite: Battle Royale

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    rouquart

    • 19 februari 2018 15:28
    V-bucks verdien je niet door middel van BR daily quests maar door Save the World quests. De Battle Royale quests draaien rond XP en het verhogen van je Tier, waar ook beloningen aan vast hangen. Zo kom je alsnog aan die virtuele munt (al kan je er maar 200 verdienen zonder Battle Pass).

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.