Nieuws

Battle-modus komt in september mogelijk naar Mario Kart Tour

Update moet eind september verschijnen, maar Nintendo is nog vaag over de inhoud

Geschreven door Michel Musters op
Mogelijk voegt Nintendo komende maand een Battle-modus toe aan Mario Kart Tour.

Het bedrijf laat op social media weten dat het in september een update voor de multiplayer van de mobiele game uitbrengt waarmee "nieuwe manieren om te spelen" worden toegevoegd.

Nintendo maakt daarbij geen melding over wat spelers kunnen verwachten, maar een paar maanden geleden bleken er via een datamine files in de game te zitten die wijzen op een Battle-modus.

Het bedrijf laat weten begin september meer informatie te geven. De update zelf moet richting het einde van die maand uitkomen. De update moet overigens ook zogenaamde Gold Races, die alleen beschikbaar zijn voor Gold Pass-leden, verwijderen uit de game.

Battle is een modus die in de meeste Mario Kart-games voorkomt. In de modus hebben spelers drie ballonnen, en door geraakt te worden door andere spelers verliezen ze een ballon. De speler die als laatste nog ballonnen heeft, wint. Hoe een eventuele Battle-modus in Mario Kart Tour precies werkt, is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Rockstar wil nieuwe creatieve standaard neerzetten met Grand Theft Auto 6' Electronicaduo Autechre maakte bijna de Metroid Prime-soundtrack
0

Reacties op: Battle-modus komt in september mogelijk naar Mario Kart Tour

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.