Batterij in DualSense Edge is fysiek kleiner dan die in de DualSense

Batterij in DualSense Edge is fysiek kleiner dan die in de DualSense

De batterij in de DualSense Edge is kleiner dan in een reguliere DualSense-controller.

De DualSense Edge kwam gisteren uit en is dus in handen van diverse mensen. Budd's Controllers heeft de controller opengemaakt en merkt op dat er een 1050 mAh-batterij in zit, terwijl er in de standaard DualSense een 1560 mAh-batterij zit. Dat betekent dat de batterij in de reguliere DualSense meer energie kan bewaren. De Edge heeft meer opties dan de DualSense - deze opties nemen wellicht meer plek in beslag en daardoor zou er een kleinere batterij nodig zijn.

Voorheen gaf Sony al toe dat de batterijduur van de DualSense Edge iets korter zou zijn dan die van een reguliere DualSense-controller. Sony meldde het volgende: "De batterijduur van de DualSense Edge-controller is iets korter dan de oorspronkelijke DualSense omdat we veel meer features in een controller met dezelfde vorm en ergonomisch ontwerp hebben gestopt."

De DualSense Edge is sinds gisteren voor 239,99 euro beschikbaar via de officiële PlayStation-site. Spelers kunnen de pro-controller aanpassen aan hun eigen speelstijl. Functies van knoppen kunnen naar wens worden ingesteld, alsmede de gevoeligheid van de analoge sticks en hun 'dode zones'. Daarbij kan men verschillende profielen met instellingen bewaren. De bovenkant van de analoge sticks kan worden vervangen. Er zijn drie verschillende 'caps' voor de sticks. Er zijn ook twee sets aan knoppen voor de achterkant van de controller. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Batterijduur is korter. Batterij is kleiner. Zo, size matters dus?

0
test

Beetje pro-gamer speelt toch met kabel. Ik wil hem graag hebben maar wacht nog even tot hij in de winkel te koop is.

0

Aanbevolen voor jou