Batterij 3DS gaat 3 à 5 uur mee | Gamer.nl

Batterij 3DS gaat 3 à 5 uur mee | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo laat tevens weten dat het ongeveer 3,5 uur duurt voordat de aankomende handheld volledig is opgeladen. Overigens gaat de batterij langer mee wanneer DS-games op de 3DS gespeeld worden: dan duurt het ongeveer acht uur voordat de batterij leeg is.

Games

Nintendo heeft ook aangekondigd welke games tijdens de Japanse lancering op 26 februari beschikbaar zullen zijn. Nintendogs + Cats, Profe or Layton and the Mask of Miracles, Winning Eleven Soccer 3D, Super Street Fighter IV 3D Edition, Samurai Warriors Chronicle, Puzzle Bobble 3D, Ridge Racer 3D en Battle of the Giants: Dinosaurs 3D zullen op de dag van de Japanse lancering beschikbaar zijn.

Steel Driver, Zelda: Ocarina of Time en Pilotwings Resort moeten in Japan ergens in de lente verschijnen. Star Fox 64 3D en Kid Icarus: Uprising staan voor de zomer gepland.

Nintendo gaat de 3DS ergens in maart uitbrengen in Europa, maar een precieze releasedatum wordt pas later deze maand bekendgemaakt. Nintendo laat wel weten dat het tijdens de lancering in Japan 1,5 miljoen exemplaren van de 3DS beschikbaar stelt. De rest van de wereld krijgt tenminste 2,5 miljoen exemplaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou