Battalion 1944 voegt singleplayer-campagne toe als stretchgoal | Gamer.nl

Battalion 1944 voegt singleplayer-campagne toe als stretchgoal | Gamer.nl

De ontwikkelaar van Battalion 1944 heeft de stretchgoals bekendgemaakt voor de Kickstarter van de Tweede Wereldoorlog-shooter.

Voor het behalen van de campagne werd 100.000 pond gevraagd. Inmiddels is er al bijna drie keer zoveel geld gedoneerd door fans. Nu is een lijst verschenen met stretchgoals: extra functionaliteit die in de game wordt gestopt als bepaalde financiële doelen worden bereikt. 

Zo wordt er bij 300.000 pond een competitieve D-day map toegevoegd. Wanneer hier nog eens 25.000 pond bovenop komt, kunnen spelers in de game ook als Britten vechten. Bij het behalen van de 1,2 miljoen pond (ongeveer 1,5 miljoen euro) wordt een volledige singeplayer-campagne toegevoegd aan Battalion 1944.

Op de Kickstarter-pagina is ook een trailer verschenen met nieuwe beelden van de shooter. De campagne loopt tot aanstaande donderdag. Battalion 1944 wordt vergeleken met Medal of Honor en Call of Duty 2. Het spel moet puur om vaardigheid draaien. Er zijn dan ook geen unlocks of killstreaks. Het spel moet op pc, PlayStation 4 en Xbox One verschijnen. Wanneer we het spel kunnen verwachten is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou