Batman: The Enemy Within onderdeel van Games With Gold maart

Batman: The Enemy Within onderdeel van Games With Gold maart

Microsoft heeft de Games With Gold van maart aangekondigd. Onder andere Batman: The Enemy Within van Telltale enShantae: Half-Genie Hero worden beschikbaar voor leden.

Batman: The Enemy Within is het vervolg op Batman: The Telltale Series, dat in januari ook onderdeel was van Games With Gold. De keuzes van Bruce Wayne en zijn alter-ego worden dan ook overgedragen naar dit tweede seizoen. The Enemy Within is ook los speelbaar. De game is beschikbaar van 1 tot en met 31 maart

Daarnaast wordt indieplatformer Shantae: Half-Genie Hero toegevoegd. Half-Genie Hero is sinds de lancering in 2016 op vrijwel elk platform beschikbaar en betreft een platformer met metroidvania-elementen. De game is beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april.

Zoals gebruikelijk worden er ook twee Xbox 360-games beschikbaar: Castlevania: Lords of Shadow 2 (1 tot 15 maart) en Sonic Generations (16 tot 31 maart). Die laatste game wordt vermoedelijk toegevoegd vanwege de Sonic-film die nu in de bioscopen draait.

Momenteel zijn Call of Cthulhu, TT Isle of Man en Star Wars Battlefront (2005) nog te downloadenals Games With Gold voor Februari.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mweh.. wmb valt ie tegen. PS heeft een mooiere lijst. Volgende maand beter.

0

Aanbevolen voor jou