Batman: Arkham Knight krijgt mogelijke Xbox Series-upgrade

Batman: Arkham Knight krijgt mogelijke Xbox Series-upgrade

Batman: Arkham Knight krijgt mogelijk een update om de game beter op Xbox Series X en S te laten lopen.

De game draait al in 900p op Xbox One en dus ook op Xbox Series X en S via backward compatibility, maar er is vooralsnog geen upgrade voor beschikbaar waarmee de game nog beter loopt op de nieuwe consoles van Microsoft.

In een blogpost van Microsoft over een aankomende update voor de console-UI, staat een screenshot van het Xbox-menu waarop een illustratie van Batman: Arkham Knight te zien is. Hier staat een label bij dat aangeeft dat een game specifiek verbeterd is voor gebruik op Xbox Series X en S. Dat is opvallend, omdat deze update helemaal niet beschikbaar is of aangekondigd is.

Het kan om een fout gaan, maar het zou ook kunnen betekenen dat er een next-gen update voor de game aan zit te komen. Mogelijk gaat het om het recent aangekondigde programma van Microsoft waarmee oude games met een dubbele hoeveelheid frames per seconde kunnen draaien op de Xbox Series-consoles. Games die hier al gebruik van maken zijn onder andere Watch Dogs 2 en Far Cry 4.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok hier word ik blij van en speel deze nog wel een keer omdat het 1 van mijn fav games van de afgelopen generatie.

0

Inderdaad een fantastisch spel. Heb hem al 2 keer uitgespeeld. Wellicht voor de derde keer in 4K. Lekker. Wordt steeds blijer met mijn Xbox met alle moeite die MS in de xbox stopt. FPS Boost Auto HDR, Game Pass.

0

Aanbevolen voor jou