Batman Arkham Collection komt mogelijk naar Nintendo Switch

Batman Arkham Collection komt mogelijk naar Nintendo Switch

Op internet is een nog onaangekondigde Nintendo Switch-versie van Batman Arkham Collection verschenen.

De collectie wordt op de website van Franse winkelketen WTT vermeld en zou 59,99 euro kosten. Op dit moment staat er een releasedatum bij van 31 augustus 2022, al zou dit ook een tijdelijke releasedatum kunnen zijn.

Hoewel een collectie met Batman Arkham-games nog niet bevestigd is, lekte WTT ook het bestaan van een Switch-versie van The Witcher 3: Wild Hunt voordat de game officieel aangekondigd was.

In 2018 verscheen Arkham Collection al op andere consoles en pc. In de collectie zitten de drie Arkham-games van Rocksteady: Arkham Asylum, Arkham City en Arkham Knight. Het door Warner Bros. Montreal ontwikkelde Batman: Arkham Origins is geen onderdeel van die collectie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit moet toch haast wel een cloud versie worden? De switch kan deze games niet aan denk ik... Of ze moeten m wel zo erg terugschroeven in graphics zoals bij de witcher 3...

0
test

@demieg81 de eerste twee moet ie makkelijk kunnen en ook de prequel, arkham. Knight zal wel inncloud draaien denk ik. Maar aks wii u al 1tje had dacht arkham city moet switch het ook kunnen.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou