Bastion krijgt deze week DLC | Gamer.nl

Bastion krijgt deze week DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twee modi zijn Score Attack en No Sweat. Het eerste speltype maakt alle Spirits en Idols in het spel al vanaf het begin beschikbaar en draait om het behalen van een zo hoog mogelijke score. Deze modus wordt pas beschikbaar na het uitspelen van de game. No Sweat geeft spelers oneindige levens, waardoor zij gewoon het verhaal mee kunnen krijgen zonder het risico dood te gaan. 

De DLC, genaamd Stranger's Dream, voegt verder een droomsequentie toe. Deze vertelt een achtergrondverhaal dat is ingesproken door de verhalende verteller die ook in de singleplayermodus te horen is. Dat Stranger's Dream op Steam gratis is en op Xbox Live niet, komt door het beleid van uitgever Microsoft. Supergiant Games stelt de prijs zo laag mogelijk te hebben gehouden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou