In de MODweek op GameSpy komt ook de nog niet vrijgegeven mod 'SAS Into the Lion's Den' aan bod. Deze game die onder leiding van de Nederlandse 'Dennis "Major_Error" Schenkel' wordt ontwikkeld, is gebaseerd op de Unreal Tournament-engine en heeft zo op het eerste gezicht veel weg van TacOps.

Als we het interview op GameSpy zo lezen is er echter wat meer aan de hand en komt Into the Lion's Den met een aantal zeer aardige features. Eén daarvan is het barricaderen van deuren:So far, the team has coded features like barricading doors, breaching barricaded doors and climbing ladders and ropes. In later releases they plan on to imply more of what they call "role-playing" features into multiplayer.

"For SAS we're trying to create almost every part of the mod ourselves. This gives us more reason to be proud of our end result," Schenkel said.

Daarnaast krijg je in het interview wat meer te lezen over het enorme team dat aan deze MOD werkt en hoe deze ervoor moet zorgen dat er met SAS een fris windje in het genre gaat waaien.