Bane is, anders dan Catwoman, geen speelbaar personage maar wordt door de computer bestuurd. In een aantal zijmissies gaan Batman en Bane samen op zoek naar ladingen chemisch smokkelwaar. Bane voegt zich bij Tali al Ghul, Joker, Riddler, Robin, Mr. Freeze, Poison Ivy, Harley Quinn, Penguin, Two Face, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man en Black Mask als de cast van Arkham City.

Tijdens het panel is ook de Remote Electrical Charge onthuld, een nieuw wapen voor Batman. Dit is een soort shotgun die een stroomstoot afschiet. Tegenstanders die bepantsering dragen kunnen met dit wapen worden geëlektrocuteerd, vijanden met machinegeweren zullen hun magazijn na een shot met de REC ongecontroleerd leegschieten. Ook kan het wapen metalen objecten magnetisch maken.

Langer

Andere feitjes die tijdens het panel werden genoemd zijn dat er ongeveer vier uur aan Catwoman-gameplay in het spel zit, dat het hoofdverhaal langer is dan dat van Arkham Asylum en dat spelers een mislukte zijmissie altijd nog een keer kunnen proberen, met betere items en wapens.