Bandai Namco wil Elden Ring ook buiten games terugbrengen

Bandai Namco wil Elden Ring ook buiten games terugbrengen

Bandai Namco heeft interesse om de Elden Ring-IP ook buiten games terug te laten komen.

Dat laat de uitgever van Elden Ring weten in een persbericht rondom de verkoopcijfers van het spel. "Kijk uit naar meer Elden Ring als IP (personages en andere onderdelen) in de hoop dat we het merk uitbreiden buiten games."

Verderop in het persbericht meldt Bandai Namco het volgende: "Er is veel moeite gestoken in het creëren van Elden Ring om de verwachtingen van onze fans wereldwijd te overtreffen. Met een vergelijkbaar doel zullen we onze inspanningen voortzetten om het merk uit te breiden buiten het spel zelf en in ieders dagelijks leven. We zullen plezier en voldoening blijven creëren door middel van entertainment, zodat we dichter bij en in contact kunnen komen met onze fans over de hele wereld."

Op wat voor manier Elden Ring in de toekomst terugkeert buiten het huidige spel, is niet bekend. Het kan bijvoorbeeld gaan over andere vormen van media, zoals films, series en strips. Of FromSoftware ooit een vervolg op Elden Ring wil maken, of een andere ontwikkelaar bijvoorbeeld op een spin-off-game wordt gezet, is niet bekend.

Eerder vandaag bleek dat Elden Ring wereldwijd al twaalf miljoen keer is verscheept. De game kwam op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Please don't, tenzij Hidetaka Miyazaki erbij betrokken is.

0
test

Kan niet wachten om de strip te lezen met overal bloodstains en flauwe messages of woordgrappen.

0

Aanbevolen voor jou