Mogelijke remasters van oorspronkelijke Klonoa-games in de maak

Mogelijke remasters van oorspronkelijke Klonoa-games in de maak

Bandai Namco komt mogelijk met remasters van Klonoa en het vervolg.

In Japan heeft de uitgever handelsmerken vastgelegd voor 'Waffuu Encore' en '1&2 Encore'. Eén van Klonoa's veelgebruikte termen is 'Waffuu' in Japan. Bandai Namco heeft eerder in Japan de 'Encore'-benaming al voor andere heruitgaves gebruikt, zoals Mr Driller Encore en Katamari Damacy Encore. 

Door de handelsmerken speculeren fans nu dat het bedrijf mogelijk aan remasters van Klonoa: Door to Phantomile en vervolg Klonoa 2: Lunatea's Veil werkt. Vooralsnog is echter geen officiële aankondiging gedaan.

De eerste Klonoa verscheen in 1997 voor PlayStation. Hoewel het spel nooit bijzonder goed heeft verkocht, wist de platformgame toch een kleine schare fans op te bouwen. Daardoor verschenen er ook een vervolg en diverse spin-offs op de Game Boy Advance. In 2008 kwam er al een remake van de eerste Klonoa uit op de Wii - daarvan is hieronder een longplay te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heerlijke games waren dat! Heb me vooral goed vermaakt met deel 2. Tof dat deze niet helemaal in de vergetelheid zijn geraakt en toch misschien een remaster krijgen!

0

Aanbevolen voor jou