Bandai Namco werkt aan eigen metaverse voor diens IP's

Bandai Namco werkt aan eigen metaverse voor diens IP's

Bandai Namco zegt aan een 'IP-metaverse' te werken, waarin diverse franchises van de uitgever samenkomen en spelers met elkaar in contact brengen.

Dat meldde het bedrijf aan aandeelhouders tijdens de bekendmaking van diens kwartaalcijfers. Bandai Namco noemt het diens 'IP Axis Strategy', met als doel fans met elkaar in contact brengen via diens franchises, de waarde van diens IP's laten toenemen en franchises wereldwijd elan geven.

Bandai Namco zou zo'n 15 miljard yen - omgerekend bijna 114 miljoen euro - uitgeven aan het project. Precieze details over het project zijn er nog niet, maar onder metaverse wordt vaak een virtuele, sociale online wereld verstaan.

Verder liet Bandai Namco weten dat de gacha-game Octopath Traveler: Champions of the Continent ergens dit jaar in het Westen moet verschijnen. De game is al verkrijgbaar in Japan. In de loop van deze maand moet de uitgever meer informatie geven.

Bandai Namco heeft ook een kleine aanpassing gemaakt aan diens nieuwe logo. In oktober vorig jaar werd het nieuwe logo al onthuld, maar nu is de paarse spraakballon rondom het logo vervangen voor een rode spraakballon.

Bandai Namco

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Revolutionaire logo verandering! (overigens wel veel mooier, dat roze ziet er echt zeeman uit)

0

Aanbevolen voor jou