Bandai Namco waarschuwt gamers die Japanse Dark Souls 3 kopen | Gamer.nl

Bandai Namco waarschuwt gamers die Japanse Dark Souls 3 kopen | Gamer.nl

Dark Souls 3 is vanaf 12 april verkrijgbaar, maar in Japan verscheen de game gisteren officieel. Uitgever Bandai Namco raadt westerse spelers af om de Japanse versie van de game te kopen.

De Japanse versie van Dark Souls 3 kan digitaal gekocht worden door de PlayStation 4-regio op Japan te zetten. Op de Xbox One kan daardoor zelfs een Engelstalige versie gedownload worden.


Bandai Namco meldt nu dat de Japanse versie niet "compleet" is tot de game volgende maand wereldwijd lanceert. In een e-mail zegt de Amerikaanse afdeling van de uitgever "heel dankbaar voor alle intere e te zijn". De game heeft echter een patch nodig die de game beter laat draaien. "Daarnaast heeft de westerse versie nog niet de multiplayermogelijkheden. Spelers kunnen de day one-patch op 12 april downloaden, de officiële internationale releasedatum voor Dark Souls 3."

Spelers die de Japanse versie hebben gedownloaden, melden echter dat online opties al wel in de game zitten, wat Bandai Namco's statement tegenspreekt. Verschillende bronnen melden echter wel dat de framerate nog instabiel is, wat wellicht opgelost wordt met een patch op release. De game verschijnt op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou