Bandai Namco koopt ontwikkelaar achter Unknown9 op

Bandai Namco koopt ontwikkelaar achter Unknown9 op

Bandai Namco koopt Reflector Entertainment, de studio achter next-gen game Unknown9: Awakening, op.

Reflector Entertainment is een nieuwe studio met ruim 120 werknemers en is gevestigd in Montreal. De studio heeft uitgesproken dat het grote plannen heeft voor hun eerste titel, Unknown9: Awakening.

Als onderdeel van de deal is Alexandre Amancio, voormalig creatief regisseur bij Ubisoft, aangesteld als CCO. Amancio heeft in het verleden gewerkt aan titels als Assassin's Creed Unity en Revelations. De regisseur is mede-oprichter van Reflector en was voorheen actief als CEO van de studio.

Unknown 9 is gebaseerd op een serie boeken, comics en podcasts die sinds 2018 verkrijgbaar zijn. De officiële website is hier te bezoeken. De game is het nieuwste onderdeel van deze franchise die verschillende vormen van media beslaat.

Het spel draait om Haroona, een jonge vrouw die op de straten van India leeft en visies heeft van haar eigen dood. Ze heeft moeite met haar speciale krachten te begrijpen, maar moet er toch mee om leren gaan om de wereld om haar heen te manipuleren. Ze krijgt echter een mentor die haar helpt om interactie te hebben met een geheime dimensie genaamd The Fold.

Watch on YouTube

Unknown9: Awakening verschijnt ergens in 2021 voor PlayStation 5, pc en Xbox Series X en S een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou