Band gebruikt LittleBigPlanet voor clip | Gamer.nl

Band gebruikt LittleBigPlanet voor clip | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel N-Dubz weinig bekendheid geniet in Nederland, heeft de Britse hiphopgroep acht Top 40-hits gehad in zijn thuisland, het Verenigd Koninkrijk. De muziekvideo is onderdeel van een promotionele actie voor N-Dubz en LittleBigPlanet 2. De band daagt zijn fans uit om met de game ook een clip te maken voor een van hun nummers. De beste inzending wint een ontmoeting met N-Dubz.

Sackboy

LittleBigPlanet 2 laat spelers complete eigen games creeëren, delen en spelen. Waar het eerste deel vooral draaide om platformlevels, kunnen met dit tweede deel ook shooters, racegames, filmpjes en meer gemaakt, gespeeld en gedeeld worden. De vrolijke Sackboy is daarbij nog altijd de hoofdrolspeler van dit tweede deel.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou