Het was al langer bekend dat BAM! Entertainment en Nintendo een goede relatie met elkaar hebben, en dat blijkt helemaal uit het feit dat BAM! in ieder geval 3 spellen gaat maken voor de Gamecube.

Het betreft de spellen Samurai Jack, Driven en een Powerpuff Girls game. Vooral Drive lijkt interessant. Deze op een film gebaseerde racer kreeg al positieve kritieken op de PlayStation2.Bam Entertainment komt op de proppen met 3 nieuwe games. Power Puff Girls (gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm), Samurai Jack en Driven.

Driven kennen we al van de PlayStation 2 en de reacties rondom deze racer waren redelijk positief. Deze game staat gepland voor de zomer van 2002. Laten we dus maar hopen dat Bam alle tijd gebruikt om er een mooie en vette racer van te maken met hopelijk extra features en nog mooiere graphics dan op de PS2. 'Driven' op de PlayStation2

Releasedates hebben nog geen van deze games, het is zelfs nog niet officieel bekend gemaakt dat ze naar Europa komen. Maar dat lijkt niet meer te zijn dan een kwestie van tijd, BAM! heeft haar vorige games immers ook in Europa op de markt gezet.