Baldur's Gate-games en Neverwinter Nights komen naar consoles

Baldur's Gate-games en Neverwinter Nights komen naar consoles

Uitgever Skybound Games brengt dit jaar de pc-games Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Neverwinter Nights, Icewind Dale en Planescape: Torment naar consoles.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. Het is voor het eerst dat deze games naar consoles komen. Hoewel er bij de aankondiging nog onduidelijkheid was over de specifieke systemen waar de games op verschijnen, is inmiddels bekend dat het om PlayStation 4, Xbox One en Switch gaat.

Alle games komen ergens dit jaar zowel fysiek als digitaal uit en het gaat in alle gevallen om 'Enhanced Editions'. Meer details, zoals wat er allemaal in de fysieke edities zit, volgende de komende maanden. Een gedeelte van de games zullen op PAX East, dat loopt van 28 tot en met 31 maart, getoond worden. Onderstaande trailer is van de pc-versie van Baldur's Gate: Enhanced Edition.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

OMG zo blij met dit. Ik heb helaas geen gaming pc meer maar nu kan ik dit lekker op mn console spelen. Ik heb baldurs gate kapot gespeeld. Torment is ook episch.

0
test

Wow, dit zag ik niet aankomen. Maakt m'n dag.

0

Aanbevolen voor jou