Baldur's Gate 3-update Nature's Power officieel onthuld

Baldur's Gate 3-update Nature's Power officieel onthuld

Tijdens een livestream heeft Larian Studios officieel de vierde update voor Baldur's Gate 3 onthuld, genaamd Nature's Power.

Het was al bekend dat de vierde update van de Early Access-game er aan zat te komen, maar nu zijn er ook details bekendgemaakt. Zo wordt er een nieuwe speelbare klasse toegevoegd in de vorm van de Druid. Die kan onder andere in een wolf, das, raaf, kat en spin veranderen. In totaal heeft de Druid meer dan dertig spreuken en mogelijkheden.

Volgens Larian reageren NPCs in de game op de verschillende dierlijke vormen die spelers aannemen. Zo kan men praten met andere beren in het spel door als beer rond te lopen. 

Verder worden er diverse aanpassingen aan Baldur's Gate 3 gemaakt met de nieuwe update. Zo kan men met een 'Loaded Dice' spelen, waarbij elke interactie in de game afhankelijk is van een gesimuleerde rol met een dobbelsteen. Ook worden er diverse aanpassingen gedaan die de game fijner speelbaar moeten maken. Zo komt er de mogelijkheid om doelwitten uit te kiezen door op portretten te klikken, komt er een aparte knop om fakkels te gebruiken en is er een optie om van gevechen weg te vluchten.

De nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 moet "zeer binnenkort verschijnen, wanneer hij klaar is".

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kijk erg uit naar deze game, maar vraag me af of ik deze in early access moet spelen. Ik doe dat eigenlijk nooit. Ben een beetje bang dat de grotere kans op bugs de ervaring zo verpest dat ik het niet meer speel

0
test

@Ziminar Datzelfde heb ik ook een beetje. Heb geen idee meer wanneer je moet instappen bij dit soort games. Wachten op de GOTY is ook zo wat.

0
test

@Ziminar Sven zei aan het eind van de stream zelf: Als je het leuk vindt om het development proces te volgen, doe dan mee met early access. Anders kan je beter wachten tot de release.

0

@SilNiN ah goeie toevoeging, dank je

0

@Ziminar ik heb m meteen op release gespeeld, fantastisch spel maar wel nodige bugs etc. Wat t vervelendste is is dat je save game niet meer werkt wanneer er een nieuwe patch uit komt. En ik heb een hekel aan constant opnieuw beginnen dus ik pak m pas weer echt op als de save games blijven bestaan. Ga wel f kijken hoe de Druid speelt

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou