Baldur's Gate 3 krijgt mogelijk in december een releasedatum

Baldur's Gate 3 krijgt mogelijk in december een releasedatum

In december wordt er meer bekendgemaakt rondom de release van de 1.0-versie van Baldur's Gate 3, die in 2023 op de planning staat.

Dat melden de ontwikkelaars in een nieuwe blog op Steam. Larian Studios meldt in de blog dat ze op schema liggen voor de release in 2023 van de 1.0-versie van Baldur's Gate 3. 

Baldur's Gate is momenteel ruim twee jaar in Early Access, maar het lijkt er dus op dat een 1.0-versie eindelijk nabij is. De ontwikkelaar benadrukt dat er ook genoeg te spelen is voor degenen die er in Early Access al veel tijd in hebben gestoken:

"Zelfs voor de spelers die Act 1 straks al honderden keren gespeeld hebben, zal er genoeg te spelen zijn bij de release van versie 1.0."

Daarnaast deelt Larian Studios een aantal beelden van achter de schermen, in het specifiek rondom het motion capture-proces. De ontwikkelaar heeft een nieuwe motion capture-studio geopend in Quebec, die in de video te zien is. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Echt een geweldige game. Op aanraden van een aantal mensen hier de early access aangeschaft een tijd terug. De mogelijkheden en verschillende manieren waarop je de game kan aanpakken is echt goed gedaan. Heb de eerste act al meer dan 10 keer gespeeld denk ik n kijk echt uit naar de definitieve versie.

0

Pohh hoop echt begin 2023. Vanaf dag 1 van Early Access gespeeld en ook 1x helemaal "uitgespeeld". Sindsdien bij elke grote patch weer de nieuwe class even gespeeld en elke keer kom je weer wat nieuws tegen, heel bijzonder. Wacht nu echt op de volledige release dus hoop dat deze dichtbij is. Samen met Hogwarts echt de game waar ik het meest naar uitkijk.

0

@Zut heb ook alle classes gespeeld en ze zijn echt allemaal leuk om te spelen, kan ook niet echt een favoriet aanwijzen. Voor mij is Diablo 4 de grote concurrent

0

Aanbevolen voor jou