Baldur's Gate 3 komt niet meer deze maand uit

Baldur's Gate 3 komt niet meer deze maand uit

Baldur's Gate 3 zou oorspronkelijk deze maand verschijnen, maar dat is niet meer haalbaar.

Dat laat ontwikkelaar Larian Studios weten. Eerder gaf de studio al aan meer duidelijkheid te verschaffen over de releasedatum. Volgens Larian laat de game echter niet lang op zich wachten.

Op 18 augustus om 19:00 uur Nederlandse tijd wordt de daadwerkelijke releasedatum van Baldur's Gate 3 onthuld. Dit wordt gedaan op de Summer Game Fest-livestream.

Vorige week gaf Larian Studios al aan dat spelers Baldur's Gate 3 het beste niet konden reserveren. "We hebben geen pre-order periode en geen plannen om met retail samen te werken, en geen derde partijen die het spel distribueren. We hebben nog geen prijs of releasedatum aangekondigd. We kunnen je niet garanderen dat je iets van ze ontvangt."

Baldur's Gate 3 komt naar Google Stadia en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Prima, laten ze er maar voldoende tijd in steken om de kwaliteit te kunnen garanderen. Al doen ze er nog 6 maanden langer over, over voldoende kwaliteit beschikken in de aflevering is het belangrijkste.

0
test

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie review over de game! Zijn dit soort games nog relevant? Blijft de gameplay trouw aan de eerdere delen of komen ze met zieke innovaties? Vragen die ik graag beantwoord zie worden voor ik een besluit neem. Ik vraag me ook heel erg af dit soort games nog wel voldoende verkopen. De gamewereld is enorm veranderd door de jaren heen. Het is dan ook niet voor niks dat er in dit genre geen AAA titels zijn uitgekomen onlangs of ik moet deze dan totaal gemist hebben...

0
test

@garciagarcia divinity original sin games doen het toch ook erg goed en dat is een soortgelijke game, toch?

0
test

@garciagarcia Dit zijn AAA titels voor de RPG genre. Sowieso, wat is een AAA titel, de laatste Battlefield waar iedereen na een maandje op was uitgekeken? Klinkt niet heel AAA behalve de aanschafprijs.

0
test

@garciagarcia Divinity Original Sin 2, wat basicly de zelfde game lijkt te zijn, heeft het heel erg goed gedaan. En gelukkig maar, want de studio is al meerdere keren bijna faiiet gegaan omdat ze door het geld heen raakte VLAK voor release. Door div original sin 1 en 2 hebben ze eindelijk een beetje een stabiele cashflow. Vind het overigens wel heel inspirerend om de lessons learned van de developper te luisteren (hij heeft een paar presentaties gehouden). Ze nemen namelijk extreem veel hooi op de vork door de wil om de ultieme game neer te zetten. Erg tof om te zien.

0
test

@WvA Ooh mijn excuses. Ik ken deze game helemaal niet. Ik zie wel dat deze alweer dateert uit 2017. Ik ga me eens verder verdiepen in deze game en wellicht koop ik hem. EDIT: de game ziet er echt goed uit moet ik zeggen, maar hij kost nog EUR 45,- op Steam...

0

Aanbevolen voor jou