Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit Early Access

Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit Early Access

Baldur's Gate 3 gaat volgend jaar pas uit Early Access.

Dat meldt Swen Vincke, de oprichter van Larian en creative director van Baldur's Gate 3, in een interview met Eurogamer. "We zitten waarschijnlijk in ons laatste jaar van ontwikkeling. We denken dat we nog een jaar van ontwikkeling voor ons hebben, dus het is onwaarschijnlijk dat de game dit jaar uitkomt."

Hij biedt wel hoop voor fans: "We bereiken wel het einde, dus we zien licht aan het einde van de tunnel. We hebben een behoorlijk concreet plan." Kort na de plaatsing van het interview bracht Larian tevens een persbericht naar buiten waarin het aangeeft de game naar verwachting in 2023 uit Early Access te halen.

Larian werkt volgens het Eurogamer-interview aan het laatste gedeelte van de game. Daarna rest alleen het oplossen van bugs. Dit jaar moeten er nog wel grote updates voor de Early Access-versie van de game uitkomen. Zo is gisteren patch 7 uitgebracht, die zo'n 32 gb groot is. Daarmee wordt onder andere de Barbarian-klasse aan de game toegevoegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Erg jammer, had echt wel verwacht dat ie dit jaar nog zou uitkomen. Niet dat er al genoeg games uitkomen in 2022 maar Baldurs Gate 3 staat toch wel erg hoog op mijn lijstje.

0
test

Komt deze naar xbox of playstation?

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou