Baldur's Gate 3 aangekondigd voor Google Stadia

Baldur's Gate 3 aangekondigd voor Google Stadia

Baldur's Gate 3 is aangekondigd voor Google Stadia. Dat gebeurde tijdens de livestream van het nieuwe streamingplatform.

Er gingen al langer geruchten dat Larian Studios aan het nieuwe deel in de serie werkte. Tijdens de Stadia Connect Stream werd dit bevestigd. "Baldur's Gate betekent zoveel voor veel mensen. Het is een grote verantwoordelijkheid, maar we denken dat we er klaar voor zijn", aldus creative director Swen Vincke.

Baldur's Gate 3 komt op de lancering van Google Stadia in november beschikbaar op Stadia en pc. Hieronder is de lanceringstrailer te zien. Ook is er een website gelanceerd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En daarmee is de afgang van bioware wel compleet voor mij. De game serie waar ze echt groot mee werden wordt door een ander voortgezet. Eigenlijk was dragon age natuurlijk bedoeld als baldur's gate 3. Maar toen trok d&d de licentie terug.

0
test

@darkmanwls Bioware is een schaduw van vroeger. Trieste zaak. Hoe heeft het zo kunnen gebeuren vraag ik me af.

0
test

@LordLuc kort antwoord: EA, lang antwoord: Electronic Arts

0
test

Blijf me afvragen voor wie Stedia bedoeld is 35MB up en down is voor nl alleen glasvezel? Dus je hebt al een hele dure internet verbinding en dan komt er ook nog een spel uit die je met muis en toetsenbord wilt spelen (als dezelfde mechanics van1 en 2 gehandhaafd worden)

0

Aanbevolen voor jou