Nieuws

Badland: Game of the Year Edition uitgebracht op meerdere platformen

Bevat lokale multiplayer voor vier spelers

Geschreven door David Kers op
De actiegame Badland: Game of the Year Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam, PlayStation 4, PlayStation 3 en PS Vita. Ontwikkelaar Frogmind Games maakte dit vandaag bekend.

Badland: Game of the Year Edition is gebaseerd op de gelijknamige tabletgame die wereldwijd meer dan 20 miljoen keer is verkocht. De GOTY-editie bevat 100 coöperatieve levels en 27 multiplayer gevechtslevels die lokaal door vier spelers gespeeld kunnen worden. In de game bewegen spelers van links naar rechts als een vliegend wezen en moeten zij dodelijke vallen vermijden en puzzels oplossen.

Op Steam is de game verkrijgbaar voor 9,99 euro en de Deluxe Edition, inclusief een digitaal art book en soundtrack, voor 11,99 euro. De PlayStation-versie is in de PlayStation Store  te vinden voor 11,99 euro. De Xbox One-versie verschijnt op 29 mei en de Wii U-versie volgt later. 

Lees voor meer informatie over Badland onze review van de tabletversie.

Bron: PlayStation Blog

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard toont gameplay van teleporterend personage in Overwatch PlayStation 4-bonuscontent getoond voor Batman: Arkham Knight
1

Reacties op: Badland: Game of the Year Edition uitgebracht op meerdere platformen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • sollitdude

    • 29 mei 2015 06:13
    het word al game of the year genoemd zonder dat het meer dan 100 mensen had… heeft een 'game of the year' niet een voorwaarde dat het door een miljoen mensen gespeelt moet worden ofzo? kheb nog nooit van deze gehoord.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.