Nieuws

Bad Boys 3-regisseur schrijft script voor Uncharted-film

Had ook willen regisseren

Geschreven door Delano Zoon op

Sony heeft de hulp van Joe Carnahan ingeschakeld om het script van de verfilming van Uncharted te schrijven. Dat meldt Variety.

Carnahan, die ook aan films als The A-Team en The Grey heeft gewerkt, zal het script voor de filmadaptie van Uncharted verzorgen. Volgens eigen zeggen zou hij ook graag willen regisseren, maar is dit niet mogelijk door zijn drukke schema. Volgend jaar gaat zijn volgende project Bad Boys 3 in productie.

"In een perfecte wereld zou ik beide films maar al te graag tegelijk doen, maar op dit moment ben ik alleen aan boord voor het script", vertelt Carnaham.

Het betreden van de wereld van Nathan Drake is volgens hem een droom die uitkomt. "Archeologie heeft mij altijd al gefascineerd. Vooral wanneer je vandaag de dag naar musea gaat en je jezelf afvraagt hoe dat ene stuk in het museum is gekomen. Daarbij is Uncharted zo'n populair begrip in de gamewereld dat het wel erg moeilijk was om deze kans af te wijzen", aldus Carnaham.

Sony heeft nog geen acteurs gestrikt voor de film. Wel zijn Charles Roven, Avi Arad en Alex Gartner aan boord als producenten.

Bron: Variety

Dit artikel delen:

Lees meer

PokéVision en andere online Pokémon Go-kaarten gesloten Reeks gameplayvideo's van Gran Turismo Sport verschenen
2

Reacties op: Bad Boys 3-regisseur schrijft script voor Uncharted-film

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • RPGer

  • 1 augustus 2016 11:28
  Een script maakt nog geen film. Ik geloof het als ik een trailer zie.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Cocabeer

  • 1 augustus 2016 17:50
  Ik snap niet dat Sony en ND zo met hun kindje omgaan. En als ze niet om de sentimentele waarde geven, denk dan aan de oceaan aan geld die je kunt verdienen als je daadwerkelijk een goede film neerzet. Mijn hart slaat elke keer een paar keer over bij elk bericht over deze film.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.