Backwards compatibility definitief niet terug op PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Het komt niet terug, laat ik daar duidelijk in zijn'', liet Koller weten. ''Het geeft helemaal niet zo'n grote drijfveer tot aankoop als je zou denken. We hebben een grote variatie aan games voor de PS3. De meeste mensen kopen de PS3 voor PS3-spellen en Blu-ray-films'', aldus Koller.

Hiermee maakt Koller meteen een einde aan de geruchten dat Sony de backwards compatibility softwarematig via een nieuwe firmware update aan de PlayStation 3 toevoegt.

Backwards compatibilityDe mogelijkheid om oude PlayStation-games op de PlayStation 3 af te spelen is een heet hangijzer. Lange tijd zijn er geruchten geweest dat Sony van plan was om de backwards compatibility, die aanwezig was in de eerste modellen van de PS3, terug te brengen naar de nieuwe modellen van de PS3.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou